Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

POĎAKOVANIE

P1000521Dňa 11. marca 2018 na nedeľu Laetare sa v našej misii uskutočnila akcia pod názvom “Easter Slovak Food Market”.

Všetci sme sa mali možnosť stretnúť na tomto spoločnom rodinnom agapé, porozprávať sa, podeliť sa s rôznymi zážitkami, ako aj možnosť ochutnať z rozličných slovenských špecialít a dobrôt, potešiť sa z veľkonočnej výzdoby alebo si povyberať niektoré užitočné slovenské potraviny pre svoj rodinný veľkonočný stôl. Okrem krásnych ručne zdobených veľkonočných kraslíc od našej kostolníčky Daniely v ponuke nechýbal ani čerstvo vyprodukovaný nastrúhaný chren z receptu o. Tibora, tiež slovenské domáce klobásy, či rôzne tradičné pekárenské výrobky, koláče a ďalšie dobroty od šikovných kuchárok, pekárok a cukrárok z nášho spoločenstva – pani Alenky, Oľga, Andrey, Lucii, Janka, Ondrej, Lenka, Zuzka.

Týmto sa chceme poďakovať všetkým dobrovoľníkom, podporovateľom SCM, zúčastneným a tiež prispievateľom, ktorí v duchu pôstneho obdobia svojou almužnou prispeli na nový kopírovací stroj pre potreby misie. Spoločne sme vyzbierali £504.11 na cieľovú sumu 2.000,- GBP.

Ak by chcel ešte niekto prispieť, budeme všetci nesmierne vďační. Môže tak urobiť vložením do obálky a odovzdaním členovi FR (Daniela, Jozef, Jarka, Silvia) alebo prevodným príkazom z banky na účet SCM

Business name: WRCDT Slovak Chaplaincy

Sort code 40-05-20, account number 91755226

/IBAN – GB78MIDL40052091755226 /

s poznámkou New printer.

Už teraz sa tešíme na ďalšie príjemné spoločné akcie.                             Farská Rada SCM

Odpoveď