Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

LÚČE OTCOVSTVA

IMG_2434 (1)Dňa 19.novembra 2017 popoludní po svätej omši sa v priestoroch Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne v kostole Our Lady of La Salette and St Joseph uskutočnilo divadelné predstavenie pod názvom Lúče otcovstva. Túto hru napísal Karol Wotyla, neskorší pápež sv. Ján Pavol II.
Účinkovali herci Národného divadla v Bratislave p. Štefan Bučko, Monika Potokárová a pani Jana Valocká. Režisérom predstavenia bol pán Peter Weinciller.
Hra o hlbokých úvahách o otcovstve, vnútorných bojoch, dilemách, hľadaní pravdy, pocitoch a správnych postojoch sa dotkla všetkých zúčastnených. Predstavenia sa zúčastnilo 95 divákov.
Diváci ocenili toto predstavenie dlhotrvajúcim Standing ovation. Hercom patrí naše úprimné poďakovanie za veľmi hodnotné a hlboké umelecké dielo, ktoré v ich podaní oslovilo a podnietilo uvažovanie nad touto tématikou a jej hodnotami.
Predstavenia sa zúčastnil aj p. Ľubomír Rehák, veľvyslanec Slovenskej republiky v Londýne, s manželkou.
Vrelo odporúčame zhliadnutie tejto hry každému.

Odpoveď