Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Poďakovanie o. Jozefovi Marettovi za vedenie duchovnej obnovy

P1400470Slovenská katolícka misia v Londýne – 6.3.2016 ©

Dňa 5. a 6. marca 2016 sa v Slovenskej katolíckej misii (SCM) v Londýne uskutočnila pôstna duchovná obnova na tému Zbav nás Zlého pod vedením gréckokatolíckeho kňaza Jozefa Marettu. Súčasťou duchovnej obnovy bola modlitba ranných chvál, prednáškové vstupy, priebežná svätá spoveď, adorácia pred vyloženou sviatosťou Oltárnou a sväté omše v sobotu i v nedeľu.

Otec Jozef Maretta sa stretol s vrelým prijatím krajanov a správcu misie otca Tibora Borovského.

Duchovná obnova priniesla účastníkom mnoho zaujímavých podnetov k obdobiu pôstu, k ich pokániu, obete, sebazáporu, ale aj motiváciu k zbaveniu sa závislostí od Zlého. Tohto podujatia sa zúčastnilo viac než sto členov misie.

Týmto sa krajania v Londýne chcú poďakovať otcovi Marettovi za vysvetlenie božieho slova a problémov ich osobného života pre duchovný rozvoj.

Poďakovanie patrí aj všetkým aktívnym členom SCM v Londýne pod vedením Kristíny Baníkovej, ktorí sa podujali mimoriadne zodpovedne na príprave Pôstnej duchovnej obnovy na úžitok zúčastnených.

Správu napísala: Juliana Sersenová
Foto: Tibor Borovský

Odpoveď