Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Stavba tlmočníckej kabíny v kostole SCM

P1370893Opäť ďalšia radosť a požehnanie, ktorej sa dostalo SCM. Tlmočnícke zariadenie, ktoré sme zakúpili pre podujatie The Mission, má pokračovanie v jeho inštalácii do nášho kostola. Teraz náš už nik a nič neprekvapí :).
Poďakovanie patrí Atillovi, Ľubošovi, Róbertovi a nášmu pomocníkovi Karimovi, ktorí dňa 19. októbra spoločne nainštalovali do nášho kostola zakúpené zariadenie na simultánne tlmočenie. Popritom ešte stihli nainštalovať aj tabuľu na kostol, ktorá “zvestuje svetu”, že v tomto kostole sa schádza Slovenská katolícka misia. Rovnako stihli zavesiť na stenu v triede – kde sa schádzavame na káve a čaji po svätých omšiach – aj obrazy, nástenky a symboly našich predchádzajúcich podujatí, Naviac vylepšili aj kanceláriu misie o doplnky, ktoré ju jednak skrášľujú a tiež uľahčujú prácu.

Drahí priatelia, veľká vďaka, čo ste urobili, robíte a veríme, že s ochotu vždy urobíte pre misiu.

Boh vám žehnaj!

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

Odpoveď

  1. No to je perfektné! veĺmi záslužnú prácu chlapci vykonali treba povedať,namakali sa ale výsledok je skvelý! :)

Odpoveď