Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Poďakovanie divadelníkom za vystúpenie v Peterborough

IMG_0050V mene našej malej kresťanskej komunity v Peterborough chcem srdečne poďakovať všetkým, ktorí ste pomohli pri realizácii a zároveň zúčastnili sa ďalšieho spoločného stretnutia so slovenskou sv. omšou, ktoré bolo obohatené o divadelné predstavenie pod názvom “MUČENÍCI SLOVA”. S profesionálnym choreografickým prevedením a vysokou hereckou kvalitou sa prezentovalo slovenské ochotnícke divadlo SPIRIT THEATRE pri Slovenskej katolickej misii v Londýne.

Naši rodáci žijúci v Londýne nám originálnym vystúpením pripomenuli dejiny Veľkej Moravy, ale hlavne aktívny život našich vierozvestov sv. Cyrila a Metoda, ich veľký historický prínos pre náš národ.

Veríme, že vašim originálnym vystúpením príjemne a kultúrne oslovíte našich krajanov žijúcich v ďalších mestách Veľkej Británie.

Svätí Cyril a Metod, vy ste prví preložili Sväté písmo do reči našich predkov. Vyproste nám lásku k Svätému písmu a odhodlanosť stvárňovať podľa neho celý život.

Nech náš Pán požehná vaše úsilie.

Ešte raz ĎAKUJEME :o))

Martin Paluga
hlavný pastorálny koordinátor SCM v Peterborough

Odpoveď