Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Absolvovanie prípravy k sviatosti manželstva

V Slovenskej katolíckej misii ďalších 7 párov (13 osôb zo Slovenska a 1 osoba z Česka) absolvovalo v uplynulých dňoch prípravu ku sviatosti manželstva. Doposiaľ tak už absolvovalo toho roku prípravu v SCM v Londýne spolu 49 párov.

Pod vedením duchovného správcu misie Tibora Borovského a za výpomoci rehoľnej sestry Annuntiaty, CJ a manželov Dr. Kotoučka a jeho manželky z Ligy pár páru, si vypočuli a spoločne diskutovali na tému viery, sviatostí, morálnych zásad a božích prikázaní, sviatosti manželstva, plánovaného rodičovstva a kresťanskej výchovy detí i rozvíjania duchovného života.

Sme plní nádeje, že v Roku viery i tieto stretnutia a príprava bola obohatením o poznanie krásy života v sviatostnom manželstve, radosti z viery a duchovného života a tiež požehnania a milosti, ktoré Pán dáva špeciálne tomuto vzťahu v manželstve v tejto sviatosti.

Tak im Pán Boh pomáhaj!

Odpoveď