Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

POĎAKOVANIE ZA MISIJNÚ ZBIERKU

Dear Fr. Borovsky,

I have heard about you from Miss Zuzana Gondekova. I am Fr. Philip Pak, a Southwark priest, but originally from South Korea. I am currently working at St. George’s Hospital as Chaplain. I want to say a “Big Thank You” for you and your parishioners’ generocity for Kompong Thom, Cambodia. As you heard from Zuzana, the situation in Cambodia, especially the Catholic church there, are in need. I am very previleged to visit there twice and meet many people there.

I will pass your generocity to the priests and people there. Thank you very much again.

God bless,

Fr. Philip Pak

Kambodza

Dakujeme…. za pomoc v Kambodzi…. za modlitby…

Lukas 6.38 : “Davajte a daju vam:mieru dobru, natlacenu, natrasenu, vrchovatu vam daju do lona. Lebo akou mierou budete merat vy, takou sa nameria aj Vam.”

Chcem povedat velke DAKUJEM kazdemu kto cita tieto riadky, kazdemu kto sa zucastnil na prednaske a prispel alebo peniazmi alebo svojou pritomnostou alebo co je najdolezitesie svojim zaujmom a modlitbou. Velke DAKUJEM  zasiela otec Viney z Kambodze

Odpoveď