Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

eSpé Feedback

Ahojte!!!
Po odohraní koncertu chvál skupiny eSPé sme všetci (dúfam) naplnení Božou láskou. Ďakujeme všetkým zúčastneným a prosíme o spätnú väzbu, ktorú môžete písať sem ako PRÍSPEVKY, alebo na katarina.kosegiova@gmail.com. Váš feedback nám veľmi pomože pri organizovaní podobných akcií, takže prosíme píšte svoje názory. Budeme radi ak sa vyjadríte aj k tomu, koho by ste medzi nami chceli privítať najbližšie.
EŠTE RAZ VEĽKÁ VĎAKA!

Katka a Martinka

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

2 odpovedí

  1. Cafte,koncertu som sa sice nezucastnil,ale od pondelka pocuvam v aute iba ich CD,su vazne super ,lutujem ze som to nevidel na zivo,ale ved este neumierame! Prajem im vsetko dobre a nech s Bozou pomocou dalej napreduju.Diki aj vam za organizaciu,pekny den!

  2. Ahojte,

    Velmi pekne dakujem Katke, Matke a vsetkym hudobnikom z Espe za to, ze medzi nas prisli.

    Spociatku som bol trosku sklamany ze chvaly nemohli byt v kostole, ale boli tam technicke zalezitosti kvoli, ktorym sa to nedalo uskutocnit.

    Uz mesiac predtym ako Espe prisli som pocuval ich chvaly a piesne, ktore boli dostupne na nete.

    Ich hudba sa mi nesmierne zapacila a preto som sa velmi tesil kedy uz budu medzi nami.

    Najprv som bol na stretnuti s Espe v piatok v pohodli Matkinho domu kde nam Julo rozpraval ako sa odovzdal Bohu uz ked mal 14 rokov.

    A koncert v nedelu bol uplne uzasny, bol to pre mna nadherny zazitok velebit Pana takto spolocne s ostatnymi clenmi london bridge komunity.

    Podla mna tato akcia dopadla nad ocakavania vsetkych.

    Nech Pan Boh nadalej pozehnava spolocenstvo Espe.

    Napiste aj vy svoje dojmy.

    Co sa tyka toho koho by som rad videl v Londyne urcite by to bola skupina Cristallinus.

    Stanislav

Odpoveď