Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Ďalší kňaz pre Londýn…

Bohu vďaka! Vďaka Vám všetkým za modlitby i za všetko, čo pre našu Misiu robíte! Od jesene tohoto roka by mal prísť k nášmu londýnskému Otcovi Jozefovi ďalší kňaz! Vďaka Pánu Bohu a Vám je naša londýnska Misia neustále početná a ďalší kňaz je tu veľmi prepotrebný! Keďže však rešpektujeme pravidlá oficiálného protokolu   :(   :),   údaje o mene a všetkých podrobnostiach o novom Božom služobníkovi pre Londýn “prinesieme v správnom čase na správnom mieste!”…   :(   :)

Dobrotivému Pánu Bohu a Vám všetkým za všetko ďakujeme a nech je Otcom Langovi, Rochlovi, Bábikovi, Pazderkovi, Hudákovi, Popelkovi, Zedovi… a taktiež Milošovi, Zdeňkovi a Vám všetkým Dobrotivý Pán tou najhlbšou odmenou!

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

2 odpovedí

  1. ta pozdravujeme a tesime sa uz na dalsieho knaza tu v londyne … tak uzivajte si domova… jozefp.

  2. Mám velikou radost z této zprávy. Pro mě osobně je to znamení, že toto dílo v Londýně není výsledkem pouze lidského snažení. Jsem doma s dětmi a rodinkou, věnujeme se výletům do přírody, koupání a práci v domácnosti. (Moje štěstí se mě drží stále a humor mě neopouští ani na chvíli : v průběhu dvou dnů jsem třikrát píchnul duši na mém zadním kole. Doufám, že zůstane jen u toho kola…). Všechny co nejsrdečněji zdravím do Londýna. Váš Zdeněk

Odpoveď