Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

VEČER MODLITIEB A CHVÁL

chvályDrahí priatelia!

V závere pôstneho obdobia budeme na Veľký piatok počas krížovej cesty uvažovať o Kristovom utrpení a jeho smrti na kríži. Tejto pietnej scéne však predchádzal jeho slávnostný príchod do Jeruzalema, kde mu zástupy vzdávali úctu ako Kráľovi a volali na slávu: “Hosanna synovi Dávidovmu!”.

V stredu 21.3.2018 môžeme aj my spoločne chváliť Krista a ďakovať mu za spásonosnú obetu na sv. omši v SCM o 19.30, po ktorej sa uskutoční „Večer modlitieb a chvál”.

Pripojme sa k radostnému plesaniu zástupov a vzdajme úctu nášmu Spasiteľovi na chválach, ale zostaňme mu verní aj v bolesti a utrpení počas Veľkonočného trojdnia!

Ste srdečne vítaní!                                                                                                                                                                                SCM Worship Team

baner chvály_21_03_2018

 

Odpoveď