Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

VEČER MOLITIEB A CHVÁL

VMCHVEČER MODLITIEB A CHVÁL

Drahí priatelia!
V nasledujúcom týždni slávime sviatok svätých Petra a Pavla. Aj na území UK sme viazaní povinnosťou zúčastniť sa svätej omše.
V kostole SCM budeme v stredu 28. júna o 19.30 sláviť večernú svätú omšu s platnosťou za prikázaný sviatok.
Ďalší dôvod zúčastniť sa práve tejto svätej omše je, že na vigíliu sviatku svätých Petra a Pavla, apoštolov, sa presúva aj pravidelný Večer modlitieb a chvál.
Duch Boží ktorý Petrovi zjavil, že Ježiš je “Mesiáš, Syn živého Boha”, a ktorý Pavla viedol, aby zjavil svetlo evanjelia pohanom, aj nás pohýna k úplnému odovzdaniu životov Pánovi. Veď máme za čo ďakovať a chváliť meno Pánovo a v stredu večer bude v kostole SCM na to ideálna príležitosť!
Pozývame vás i vašich priateľov aj po skončení chvál na tradičné agapé v Church Hall, kde sa môžeme lepšie spoznať a porozprávať.

Všetci ste srdečne vítaní!                                                                               SCM Worship Team

banner chvaly_28_06_2017

Odpoveď