Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

DIVADELNÉ PREDSTAVENIE

imagesSlovenské divadlo v Londýne vás opäť pozýva na svoje nové predstavenie Akadémia pre ženy, ktoré sa uskutoční v nedeľu 21. mája 2017 o 5pm v anglickom a o 7pm v slovenskom jazyku v Camden People´s Theatre pri Warren Street. Lístky si môžete zaobstarať na stránke divadla: www.cptheatre.co.uk, kliknutím na správny dátum.

Plné znenie linku: https://www.cptheatre.co.uk/production/academy-for-women/

Anotácia predstavenia:

Stacey sa po dovŕšení osemnástky prihlásila na polročný kurz na Akadémii pre ženy. Využila jedinečné podmienky amerického štátu Nevada, v ktorom je legálne nielen prakticky poskytovať, ale aj odborne študovať tzv. „služby dospelej zábavy“. Stacey verila, že účasť na kurze jej zabezpečí priamu cestu k veľkému zárobku. Prečo teda odchádza z akadémie naprázdno a s úľavou?

Inscenácia Slovenského divadla v Londýne polemizuje s politickým názorom, že legalizácia prostitúcie pomáha znižovať jej výskyt a kriminalitu v sexuálnom priemysle. Hra zároveň citlivo odkrýva prežívanie žien, zapletených do obchodovania so sexom a odkrýva mýty o „najstaršom remesle na svete“.

Odpoveď