Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

POZVÁNKA NA DIVADELNÉ PREDSTAVENIE

13062672_10208786590319704_2076732969_oSlovenské divadlo v Londýne srdečne pozýva všetkých krajanov na autorské divadelné predstavenie MIGRANTSKÁ RAPSÓDIA, ktoré sa uskutoční dňa 11.februára 2017, v sobotu večer o 19.00 v budove Stáleho zastúpenia SR pri EÚ v BRUSELI (Avenue de Cortenbergh 107, Brussels 1000).
Predstavenie trvá 70 minút a bude hrané v slovenčine.
Rezervovať miesto na predstavenie je možné prostredníctvom mailu. RSVP: slovakday@mzv.sk do 8. 2. 2017.
Šesť mladých hercov vám predstaví typické zážitky slovenského migranta vo Veľkej Británii, sledujúc jeho cestu od príchodu do zahraničia až po moment rozhodovania sa o návrate do vlasti. Hra bola zostavená na základe skutočných príbehov a množstva dotazníkov zozbieraných od krajanov, žijúcich v Británii.
Pútavé spracovanie látky zabezpečuje striedanie činoherných a pohybových scén, doplnené piesňami. Pozývame vás uvažovať nad súčasným javom tzv. tekutej migrácie a jej dopadom na vnútorný život jednotlivca.
Viac informácií o inscenácii môžete nájsť na webovej stránke www.migrants-rhapsody.squarespace.com.
Nahliadnuť do života divadelnej skupiny môžete na Facebook-ovej stránke Slovak Theatre in London.
Tešíme sa na stretnutie s vami!
Slovenské divadlo v Londýne
Brusel_plagát

Odpoveď