Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Brigáda v SCM

brigádaDňa 11. marca t.r. Farská rada informovala všetkých členov SCM na svojom pravidelnom štvrťročnom stretnutí s členmi SCM, že je v pláne dať k dispozícii Church Hall pre členov misie, ako bývalo zvykom, od leta t.r. Je však potreba túto miestnosť dokončiť a upraviť pre potreby misie.
Prichádzam s prosbou, aby ochotní remeselníci poskytli svoju pomoc a službu a prišli dňa 9. apríla 2016 (sobota) na celodennú brigádu, aby sme uspôsobili prenajaté priestory.
Ešte predtým by bolo dobré dať vedieť Františkovi Klempárovi, kto môže prísť (s kým môžeme rátať), s čím môže pomôcť, a kto je čo ochotný zabezpečiť na deň brigády (nákup materiálu na jeho inštaláciu – náklady hradí misia).
Rovnako by bola milé a potešujúce, keby sa našlo pár žien, ktoré by popoludní priniesli alebo pripravili nejaký obed pre brigádnikov a na záver pomohli upratať tieto priestory. Ochotné brigádničky nech sa prihlásia tiež u Františka Klempára.
Kontaktné údaje: Mobil: 07722 330 830 – email: frankklempar@aol.co.uk
70 podporovateľov SCM v Londýne umožnilo, aby bolo možné dokúpiť náležitosti pre inštaláciu zariadení, ktoré sú žiadúce pre plnohodnotné fungovanie a osoh spoločenských priestorov, za čo im chcem v tejto chvíli z úprimného srdca poďakovať.

Odpoveď