Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 28. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 11. –18. 10. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Štvrtok – sv. Terézie od Ježiša, panny a učiteľky Cirkvi – spomienka
Piatok – sv. Margity Márie Alacoque, panny
Sobota – sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka – spomienka

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Dňa 25. októbra 2015 (nedeľa) po poludňajšej svätej omši o 13.00 hod. navštívi našu misiu pán Paolo Camoletto, najvyšší predstaviteľ Finančného oddelenia diecézy Westminster, aby objasnil a potvrdil kroky Farskej rady vykonané k zabezpečeniu financovania SCM podľa nariadení diecézy, pod ktorú SCM patrí.

4. FR pripravila návrh na štvrťročné stretnutia, kde bude možné sa vždy stretnúť a diskutovať o možnostiach a potrebách SCM. Prvé takéto stretnutie je naplánované na piatok 13. novembra 2015 po večernej sv. omši.

5. V mesiaci november (22.11.) prebehnú voľby do Farskej rady. Záujemcovia si môžu nájsť podmienky pre kandidatúru v pripojenom letáku na nástenke kostola.

6. Pani Vierka organizuje Katarínsku zábavu. Záujemcovia nájdu bližšie informácie vzadu na nástenke alebo na webstránke SCM.

7. Poďakovanie patrí všetkým podporovateľom a prispievateľom misie. Služby, ktorými je možno zveľadiť krásu, účel, atmosféru i ducha tejto misie, je možné nájsť na nástenke vzadu v kostole. Ochotní dobrovoľníci sa môžu pýtať na možnosti, spôsoby a pre koordináciu služieb u členov Farskej rady.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď