Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 13. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 28.6. – 5.7. 2015 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Petra a Pavla, apoštolov – slávnosť
Štvrtok – Návšteva Panny Márie – sviatok
Piatok – sv. Tomáša, apoštola – sviatok
Nedeľa – sv. Cyrila a Metoda, slovanských vierozvestov – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm

3. Slovenská katolícka misia v Londýne oznamuje, že nedeľné večerné sväté omše počas mesiacov júl, august, a prvú. i poslednú septembrovú nedeľu sa nekonajú!!!
1. septembrovú nedeľu sväté omše nebudú vôbec. V tomto čase sa koná púť do Walsinghamu.

4. Dnes (28. júna 2015) sa uskutoční divadelné predstavenie slovenského ochotníckeho divadla v Londýne pod názvom MIGRANTSKÁ RAPSÓDIA o 16.00 a 19.30 hod. v pastoračnom centre na Moorgate. Bližšie detaily nájdete na nástenke vo vchode do kostola a webstránke SCM.
Všetkých srdečne poozývam na toto predstavenie.

5. Ďakujem všetkým dobrodincom, ktorí prišli upratať kostol. Nech Pán odmení Vašu službu a ochotu i dobré srdce pre službu Cirkvi a SCM.

6. Budúcu nedeľu budeme sláviť sviatok našich patrónov sv. Cyrila a Metoda. Slávnostným kazateľom bude opäť opát Dom Cuthbert z benediktínskeho kláštora vo Farnborough.

7. Milodary poskytnuté SCM za predchádzajúcu nedeľu (21.6.) boli v sume 310,- GBP. Všetkým prispievateľom a dobrodincom patrí poďakovanie za podporu misie.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď