Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Stretnutie krajanov v Peterborough na pikniku

IMG_3816Slovenská katolícka misia v Londýne a komunita krajanov v meste Peterborough pozýva všetkých krajanov, Slovákov i bratov Čechov a Moravákov, na stretnutie v St. Luke´s Church v sobotu dňa 13. júna 2015 už o 11.00 hod. (26 Benyon Grove, PETERBOROUGH, PE2 5XS ).
V uvedenú sobotu budeme sláviť 11.  nedeľu v období cez rok.

K sviatosti zmierenia bude možné pristúpiť od 10.00 hodiny. Žiadam všetkých záujemcov o sviatosť zmierenia, aby využili čas od samého začiatku. 15 minút pred sv. omšou sa už spovedať nebude!

Po sv. omši vás pozývame presunúť sa do Nene Park, Ferry Meadows, Ham Lane, PE2 5UU, kde bude piknik (na konci cesty je parkovisko). Orientačným znakom bude slovenská zástava pri skupine.  Prineste si so sebou niečo pod zub na opekanie a rovnako športové oblečenie a športové potreby (volejbal, badminton, futbalovú loptu ap.) Verím, že naplnený sv. Duchom budeme s ochotou a radosťou zdieľať svoje zážitky, pocity, túžby a budeme mať možnosť pochutiť si v priateľskom duchu pri dobrotách špecialít slovenskej i českej kuchyne, ktoré sú predložené od každého z vás ako dar srdca zo stolov vašich domácností pre naše spoločenstvo.

Príď, priateľu, drahý krajan, medzi svojich. Pozvi, priveď a vezmi aj svojich priateľov a kamarátov.

Príď nás obohatiť, príď sa podeliť so sebou, príď a prijmi obohatenie od druhých!

Nech tvoje miesto na tomto stretnutí nezostane prázdne!

Nech je zvelebené a oslávené meno Pánovo !

Odpoveď