Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 6. VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 10. – 17. 5. 2015 /

timthumb1. Liturgický kalendár:
Streda – Blahoslavenej Panny Márie Fatimskej
Sobota – sv. Jána Nepomuckého, kňaza a mučeníka – spomienka
Nedeľa – Nanebovstúpenie Pána – slávnosť (7. veľkonočná)

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnili podujatia Mass of Migrants v St. George katedrále diecézy Southwark, ako aj koordinátorom podujatia Kike Dugovičovej a Jozefocvi Pavúkovi, za prípravu reprezentácie Slovenskej katolíckej misie v Londýne pred ostatnými etnickými komunitami.

4. Slovenské ochotnícke divadlo Spirit Theatre vás pozýva na svoju novú hru Migrantská rapsódia. Nová hra je zbierkou záberov zo života migrantov, žijúcich v Londýne.
Prvé predstavenie hry v slovenskom jazyku sa uskutoční 17. mája, v nedeľu o 17.00 v Cricklewood Railway Club. Vstupné na toto predstavenie je 5 libier.
Záujemcovia nájdu bližšie informácie na plagáte na nástenke ako aj na webstránke SCM.
Na budúcu nedeľu pôjde po poludňajšej sv. omši na predstavenie skupina ľudí, ku ktorej sa môžete pridať.

5. V čase od 29. mája do 28. júna 2015 sa v našej farnosti bude konať séria tvorivých workshopov na tému Obnovenie úžasu. Počas každého z piatich týždňov prebehne jeden workshop zameraný na obnovenie zmyslu tešiť sa z bežných vecí. Bude primárne v anglickom jazyku, spájajúc anglických a slovenských účastníkov. Viac informácií o tejto akcii, ako aj prihlasovacie údaje nájdete na nástenke.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

Odpoveď