Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 3. VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 19. – 26. 4. 2015 /

timthumb.php1. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Príprava ku sviatosti krstu pre prihlásených a vysluhovanie sviatosti krstu sa uskutoční v sobotu 25. apríla 2015 o 10.30 hod. v kostole SCM.

3. Dnešná nedeľa sa nazýva aj Biblickou nedeľou.

4. Dňa 4. mája – pondelok (Bank Holiday) sa uskutoční Omša Migrantov troch londýnskych diecéz v St. George´s Cathedral (Westminster Bridge Road, Camberwell, London, SE1 7HY). Začína sa procesiou so zástavami o 10.30am a potom nasleduje sv. omša o 11.00am.
SCM sa tiež pripojí k tejto slávnosti. Aktívne sa zapojíme svojou účasťou v sprievode, spevom a prípravou menšieho občerstvenia na recepciu, ktorá sa uskutočni po sv. omši v priľahlých priestoroch školy.
Všetkých srdečne pozývame a zároveň hľadáme ochotných dobrovoľníkov na prípravu občerstvenia za našu misiu. Dobrovoľníci sa môžu prihlásiť pre bližšie informácie a koordináciu u Jožka Pavúka alebo Kiky Dugovičovej (07912 863 474)
Na nástenke nájdete plagát s podrobnými informáciami o tomto podujatí.

5. Tento týždeň budeme upratovať kostol v piatok 24. apríla 2015 po večernej svätej omši.

6. Veľa ľudí, ktorí zaškrtli možnosť prispievať, zatiaľ neodovzdalo Gift Aid formulár – preto si vás dovoľujeme požiadať, aby ste tak učinili naposledy v priebehu tohto týždňa, nakoľko sa skončilo účtovné obdobie. To nám umožní zažiadať HMR&C 25% z každej vami darovanej libry. Vďaka patrí všetkým dobrodincom a podporovateľom SCM.

Fr Tibor Borovský
duchovný správca SCM
Slovakian Chaplain of SCM

 

a./ Od 1. adventnej nedele je spustená registrácia členov misie. Prečo sa registrovať, sa môžete dočítať na webstránke SCM alebo v letáku SCM, ktorý je priložený v obálke. Každú nedeľu budú poskytnuté obálky s registračnými formulármi.
O radu pri vyplňovaní sa môžete obrátiť na členov Finančnej komisie Farskej rady (Jarka Antoničová, Mirka Hanáková, Jožko Pavúk).
Odovzdať vyplnené formuláre je možno iba týmto členom Farskej rady!!!!
Je to dôležitá zmena v živote misie.

2. Pre všetkých registrovaných členov SCM je pripravená v sakristii pozornosť za registráciu – kalendár a pero SCM. Prosím, keby ste si ho prišli vyzdvihnúť.

Odpoveď