Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Svätá omša, sviatosť manželstva a stretnutie krajanov v Peterborough

stlukes2Drahí krajania, Slovenská katolícka misia v Londýne a komunita krajanov v meste Peterborough pozýva všetkých krajanov, Slovákov i bratov Čechov a Moravákov, na stretnutie v St. Luke´s Church v sobotu dňa 7. februára 2015 o 14.00 hod. (26 Benyon Grove, PETERBOROUGH, PE2 5XS).

K sviatosti zmierenia bude možné pristúpiť od 12.30 hod. Pri tejto sv. omši si vylsúžia sviatosť manželstva slovenskí snúbenci. Budeme sláviť liturgiu k sviatosti manželstva. (Svätá omša je s platnosťou za nedeľu.)

Príďte včas, niekoľko desiatok minút pred sv. omšou, aby sme sa mohli pripraviť na liturgiu !!!

Po sv. omši je priestor na rozhovory a vzájomné obohatenie sa.

Bolo by vhodné pomôcť pri príprave liturgie a ponúknuť svoje služby pri zabezpečení tohto milého stretnutia. Budeme prezentovať našu krajinu i kultúru. Isto by bolo krásne, keby sme nezostali divákmi , ale priamymi aktérmi tejto prezentácie. Obráťte sa preto na členov Farskej rady v Peterboroguh so svojou ponukou.

Po sv. omši bude možnosť pochutiť si v priateľskom duchu pri dobrotách špecialít slovenskej i českej kuchyne, ktoré sú predložené od každého z vás ako dar srdca. Dobroty majú pochádzať zo stolov vašich domácností pre naše spoločenstvo.

Všetkých srdečne pozývame !

Odpoveď