Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Slovenské ochotnícke divadlo SPIRIT THEATRE poriada workshop

SPIRIT THEATRE

…je jedinečné komunitné divadlo pozostávajúce z nadšených ochotníkov slovenského pôvodu, hrajúce v slovenčine aj v angličtine. Divadlo prezentuje vlastné hry, šité na mieru, nápadité, spevné, humorné a neodolateľne priateľské.

Do hereckého tímu sa môže zapojiť každý, kto má chuť tvoriť a zabávať divákov. Každý, kto sa neštíti hovoriť po slovensky. Každý, kto je ochotný popasovať sa aj s anglickou verziou hry. Každý, kto sa dobre cíti v spoločenstve vynaliezavých a činorodých ľudí rôzneho veku.

PRIPRAVUJEME

…nové predstavenie analyzujúce fenomén sťahovania sa Slovákov za prácou do Anglicka, hra má príslušný názov Migrantská rapsódia – Migrants’ Rapsody.

AK SA CHCEŠ PRIDAŤ

…budeme radi!

1. Príď na tvorivý workshop, otvorené nezáväzné stretnutie pre všetkých zvedavcov už túto nedeľu, 26. októbra 2014 o 4pm do Acton Old Town Hall (W3 6NE). Workshop, trvajúci dve hodiny, bude pozostávať z hereckých cvičení a ukážkovej krátkej skúšky, ktorá pomôže účastníkom vytvoriť si obraz o pripravovanej hre a rozhodnúť sa pre ďalšiu účasť. Záujemcovia o workshop urobia dobre, ak sa dopredu ozvú buď mailom alebo SMS-kou, aby trafili na miesto činu a našli bránu otvorenú. :)

2. Napíš mail alebo zavolaj a dohodni si stretnutie s vedúcou a režisérkou divadla.  Mail: spirit.theatre7@gmail.com
telefón: 07724711748  (Juliana).

3. Spirit Theatre je otvorené pre všetkých ochotných hrať, nezávisle od predchádzajúcich hereckých skúseností. Preto strach a okolky nabok, v každom z nás sa skrýva kus klauna! :)

Odpoveď