Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 2.VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 27. 4. – 4. 5. 2014 /

timthumb.php1. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Dovoľujem si dať do pozornosti Mass of Migrants vo Westminsterskej katedrále, ktorá sa uskutoční v pondelok 5. mája (Bank Holiday) o 10.30 hod. Minulého roku sme prinášali obetné dary a spievali pieseň pri príležitosti 1.1150 výročia príchodu sv. Cyrila a Metoda.
Zo stretnutí s inými etnickými kňazmi, ako aj biskupom Hopesom a Sheringtonom a koordinátorom Davidom Irwinom, malo naše pôsobenie v rámci liturgie veľký ohlas a uznanie.
Verím, že aj toho roku sa zúčastníme tejto sv. omše na podporu migrantov.

3. Modlitba Korunky Božieho milosrdenstva bude na budúcu nedeľu 4.mája o 15.00 hod. a po nej modlitba slávnostného ruženca.

4. Taktiež bude budúcu nedeľu (1. nedeľa v mesiaci) zbierka na kvety pre náš kostol. Ti, ktorí by ste chceli prispieť, môžete dať peniaze alebo kvety kostolníkovi Jožkovi.

5. Ďakujem všetkým obetavým jedincom, ktorí upratali kostol a faru pred veľkonočnými sviatkami pre dobro nás všetkých.

6. Ďakujem Juliane, ktorá popri vlastnej príprave na veľkonočnú liturgiu a nácviku so zborom, organizovaniu vystúpenia divadla na Slovensku, stíhala aj zorganizovať nádherný výlet na veľkonočný pondelok do Bournemouth a Swanege-u.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď