Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Poďakovanie po výlete

Dvadsaťštyri výletníkov, spolu s otcom Tiborom, zakúsili na veľkonočný pondelok morské slnko páliace do tváre, cestu vyhliadkovým autobusom po pobreží, pripomínajúcom chorvátsku riviéru, prechádzku lesom plným liečivých bylín a medvedieho cesnaku, živý dokument o vlnách bijúcich do útesov, prechod v čase do útulného stredovekého Anglicka v rukách Viliama Dobyvateľa, slobodu chodníčkov bez konca, uvoľnenie v pľúcach po vdychovaní čerstvého vzduchu a pocit bezpečia v skupine priateľských a radostných bratov a sestier.

Srdečne ďakujeme pani Hanke, žijúcej v Bournemouth, za cenné rady o mieste výletu a sprevádzanie počas výletu, ďakujeme otcovi Tiborovi za pomoc s transportom na mieste výletu, ďakujeme Nebeskému Otcovi, ktorý opäť raz zahanbil meteorológov, trúfajúcich si na deň oslavy vzkrieseného Pána vyhlásiť dáždivé počasie a ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí s dôverou absolvovali výlet do nečakane pôvabnej a oslnivej časti Británie v okolí miest Bournemouth a Swanage . Tešíme sa na ďalší úspešný veľkonočný výlet na budúci rok!

IMAG0682

IMAG0685

Odpoveď