Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 3. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 26. 1. – 2. 2. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Utorok – sv. Tomáša Akvinského, kňaza a učiteľa Cirkvi – spomienka
Piatok – sv. Jána Boska, kňaza – spomienka
Nedeľa – Obetovanie Pána – sviatok

2. Sv. omše tento týždeň:

streda – svätá omša nebude !!!!

Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Ak by si chcel niekto dať posvätiť svoj príbytok kňazom, nech to nahlási v sakristii kostola mne osobne s uvedením adresy, telefónneho čísla, emailovej adresy a navrhnutím dátumu, kedy by chcel si dať posvätiť svoj príbytok.

4. Príprava k 1.sv.prijímaniu pre deti a ich rodičov bude na budúcu nedeľu 2. februára o 11.00 v obývačke fary. Prosím, príďte načas. Stretnete sa vzadu v kostole pri dverách. Na stretnutie si vás odvedie animátorka Petra Páleníková.

5. Budúcu nedeľu 2. februára bude modlitba Korunky Božieho milosrdenstva a po nej modlitba slávnostného ruženca. Pozvaní sú všetci, nielen tí, ktorí patria do ružencového spoločenstva.

6. Uvítame, keby ste v 1. nedeľu v mesiaci mohli priniesť aj kvety pre náš kostol, alebo prípadne zvlášť prispieť na ne. Môžete tak urobiť po svätej omši a odovzdať ich kostolníkovi Jožkovi alebo Marcelke.

7. Milí priatelia Slovenskej katolíckej misie, pozývame Vás na Fašiangovú zábavu v sobotu 22. februára 2014. Zabávať sa budeme od 18.00 do 23.00 pri dobrej hudbe, tanci a tradičnom slovenskom občerstvení v spoločenských priestoroch farnosti St. Agnes na Cricklewood. Dress code: Smart-Casual. Lístky si môžete zakúpiť kaźdú nedeľu po poludňajšej sv.omši alebo objednať u Ľuba Košúta mail: lubos_kosut@yahoo.co.uk .
Cena lístka je £15. Počet lístkov je limitovaný na 80 kusov. Teśíme sa na Vás.

8. Hľadajú sa dobrovoľníci ochotní pomôcť s chodom nášho občerstvenia po nedeľných svätých omšiach, to jest s jeho prípravou pred nedeľnou omšou a jeho zatvorením o 16.00 hodine. Záujemcovia nech sa prihlásia po sv. omši u kostolníka Jožka, ktorý Vás do tejto služby rád zaškolí.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď