Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 2. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 19. – 26. 1. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Utorok – sv. Agnesy, panny a mučenice – spomienka
Piatok – sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi – spomienka
Sobota – obrátenie sv. Pavla, apoštola – sviatok
Nedeľa – 3. nedeľa v období cez rok – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň:

sv.omša v stredu nebude !!!

Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Ak by si chcel niekto dať posvätiť svoj príbytok kňazom, nech to nahlási v sakristii kostola mne osobne s uvedením adresy, telefónneho čísla, emailovej adresy a navrhnutím dátumu, kedy by chcel si dať posvätiť svoj príbytok.

4. Milí priatelia, srdečne vás pozývame na prezentáciu “Rok v Brazílii”, ktorá sa uskutoční dnes 19/01/2014 po svätej omši o 14.30 hod.. O svoje zážitky sa s nami podelí naša farníčka Martina, ktorá sa pred pár týždňami vrátila z dobrovoľníckeho programu v severovýchodnej Brazílii.
Okrem iného sa dozviete, čo sa dá v Brazílii zjesť a čo by ste už jesť nemali, ako chutí dažďová voda a aké bolestivé je spať v hojdacej sieti. Tešíme sa na vás!

5. Príprava k 1.sv.prijímaniu pre deti začne dnes o 14.30 v obývačke fary. Na stretnutie si vás odvedie Petra Páleníková.

6. Ak chcete dostávať čerstvé správy z misie emailom, zaregisturjte sa na webstránke SCM (www.scmlondon.org). Registrácia je jednoduchá a rýchla. Každý pondelok vám príde do jedného emailu súhrn toho, čo bolo pridané na webstránku SCM (oznamy, podujatia, správy, fotografie a videá, tipy ap.)

7. Upratovať kostol budeme v piatok 24. januára 2014 po večernej svätej omši. Ďakujeme za každú formu príspevku k tejto službe Bohu, Cirkvi i SCM.

8. Biblické stretnutia s o.Michaelom (v angličtine) sú prístupné pre všetkých. Konajú sa pravidelne každý piatok po svätej omši približne o 19.45 hod. v obývačke o. Michaela..

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

 

Odpoveď