Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Sviatosť zmierenia, svätá omša a stretnutie krajanov v meste Manchester

manchester univesity churchSlovenská katolícka misia v Londýne a komunita krajanov v meste Manchester s radosťou dáva na vedomie a pozýva všetkých krajanov, Slovákov i bratov Čechov a Moravákov, na stretnutie v Univerzitnom kostole The Holy Name of Jesus v Manchestri (339 Oxford Rd, M13 9PG) v nedeľu dňa 15. decembra 2013 o 14.30 hod.

Stretneme sa v adventnom čase. Možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia bude od 13.00 hod. Prídeme pravdepodobne 2 kňazi, využite čas k spovedi pred svätou omšou.
Naše stretnutie začneme bohoslužbou sv. omše. V rámci liturgie budeme posviacať adventné vence, ktoré si môžete priniesť so sebou.

Po svätej omši bude možnosť pochutiť si v priateľskom duchu pri dobrotách slovenských i českých špecialít teplej kuchyne, ktoré ponúka miesto pre nás pripravené v JABEZCLEGG, 2 Portsmouth St, Manchester, M13 9GB (asi minúta pešej chôdze).

Príď, priateľu, drahý krajan, medzi svojich. Vezmi svojich priateľov a kamarátov.

Príď nás obohatiť, príď sa podeliť so sebou, príď a prijmi obohatenie od druhých!

Nech tvoje miesto na tomto stretnutí nezostane prázdne!

Nech je zvelebené meno Pánovo !

Odpoveď