Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 32. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 10. – 17. 11. 2013 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Martina z Tours, biskupa – spomienka
Utorok – sv. Jozafáta, biskupa a mučeníka – spomienka

2. Bohoslužby sú tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm
– 7.30 pm (Byzantská liturgia)

3. Hľadáme animátorov – dobrovoľníkov, ktorí by pomáhali pri príprave k sviatosti birmovania a 1.sv.prijímaniu. Prihlásiť sa môžete u správcu misie.

4. Veriaci Byzantského obradu budú sláviť Božskú liturgiu sv. Jána Zlatoústeho v nedeľu 17.novembra 2013 o 7.30 pm. Všetci ste na ňu srdečne pozvaní. Liturgiu bude sláviť o. Martin Demo.

 5. Slovenská katolícka misia v Londýne organizuje tradičnú Katarínsku zábavu v spoločenských priestoroch farnosti St. Agnes na Cricklewood.
Podujatie sa uskutoční v sobotu 16. novembra 2013 a program začína o 6pm. Záver podujatia je o 11pm.
Lístky si môžete zakúpiť dnes u Jožka Pavúka alebo Ľuba Košúta. Cena lístka je £ 15,-.

6. Pozývame všetkých na katechézy neokatechumenátnej cesty. Príďte si vypočuť ohlasovanie dobrej zvesti každý utorok a štvrtok o 19:30 v kostole SCM. Boh ťa miluje takého, aký si a má pre tvoj život plán plný dobrodružstva. Príď a počúvaj.”

7. Srdečne ste pozvaní na budúcu nedeľu 17. novembra 2013 po poludňajšej svätej omši na stretnutie s Veronikou Kňazovičovou. Bude rozprávať o krásnej a bláznivej africkej krajine Burundi, ktorou preteká rieka Tanganika. Bude rozprávať aj o projekte KNIHOMOL na založenie knižnice v burudnskom meste Buraniro. Dozviete sa, ako sa žije v Burundi a prečo sa tam rozhodli stavať, zaviesť elektrinu a priviezť knihy ….

8. Drahí priatelia, pozývame vás na začiatku adventu sa zastaviť, stíšiť a nájsť pokoj a pravdu, ktorú tento svet berie.
Stretneme sa na duchovnej obnove v sobotu 30.novembra 2013 u nás v kostole na Melior Street, ktorá bude vedená saleziánom Pátrom Petrom Pagáčom.

Program:
11.00 -12.00 začneme občerstvením a modlitbou
12.00 -13.00 prednáška
13.00 -15.00 bude vystavená sviatosť Oltárna s možnosťou spovede
15.00 svätá omša
Tešíme sa na vás. Príďte sa povzbudť a aj takto budovať naše spoločenstvo.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď