Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 29. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 20. – 27. 10. 2013 /

timthumb.php1. Bohoslužby sú tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Hľadáme animátorov – dobrovoľníkov, ktorí by pomáhali pri príprave k sviatosti birmovania a 1.sv.prijímaniu. Prihlásiť sa môžete u správcu misie.

3. Danka vás všetkých srdečne pozýva na krátke podelenie sa so zážitkami zo Sv.Zeme a Jordánska s obrazovou prezentáciou na budúcu nedeľu 27. októbra 2013 po omši o 2.30pm. Taktiež bude hovoriť o možnosti zúčastniť sa autentickej duchovnej púte do Sv. Zeme. Už teraz sa teší na záujemcov a na ich zvedavé otázky.

4. Katechézy neokatechumenátnej cesty.
Viera sa rodí z počúvania a je posilňovaná ohlasovaním. Príďte si vypočuť ohlasovanie dobrej zvesti každý utorok a štvrtok počas 8 týždňov. Začíname 29.10. o 19:30 v kostole SCM. Boh má plán pre tvoj život. Je to plán plný lásky a odpustenia. Pán dá zmysel tvojmu krížu a naučí ťa svedciť o jeho láske. Prvé informatívne stretnutie bude budúcunedeľu po svätej omši a bude ho viesť Katka Lučovičová.

5. Prosím rodičov, ktorí chcú prihlásiť svoje deti k 1. sv. prijímaniu, aby prišli za mnou osobne teraz po sv. omši do sakristie, aby sme mohli prediskutovať podmienky prijatia dieťaťa a prípravy k tejto sviatosti.

6. Prosím žiadateľov o prípravu k sviatosti birmovania alebo krstu pre dospelých, aby prišli za mnou dnes po svätej omši do kancelárie o 2.45 pm alebo poslali email so žiadosťou o prijatie k príprave k tejto sviatosti.

7. Slovenská katolícka misia v Londýne organizuje tradičnú Katarínsku zábavu v spoločenských priestoroch farnosti St. Agnes na Cricklewood.
Program začína v sobotu 16. novembra 2013 o 6pm. Lístky si môžete zakúpiť dnes, na budúcu nedeľu alebo v nedeľu o 2 týždne u Ľuba Košúta alebo Marcelky Bzdílovej. Cena lístka je £ 15,-.

8. Bol by som vďačný každému, kto si niečo požičia, aby to vrátil a aby to vrátil na svoje pôvodné miesto. Mnoho vecí nám chýba a veľa sa nedá nájsť včas pre ďalšie použitie, lebo sa nevrátia tam, kam patria. Mnoho vecí užíva mnoho ľudí. Bolo by dobré vrátiť zapožičané veci včas a na svoje miesto.
Vždy sa môže stať, že sa niečo poškodí – nedopatrením, či nešťastnou manipuláciou. Je dobré, keď sa to dá na vedomie správcovi misie alebo Jožkovi a zariadi sa oprava poškodených vecí (a nenechá sa to tak ….). Ostatní ľudia možno nezbadali, že sa niečo poškodilo, ale Boh vidí.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď