Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Sv. omša a stretnutie krajanov v Peterborough

stlukes2Drahí priatelia,

srdečne vás pozývame na stretnutie krajanov v Peterborough. Stretneme sa v sobotu 14. septembra 2013 v St. Luke´s Church (26 Benyon Grove, PETERBOROUGH, PE2 5XS ).

Svätá omša je o 14.00 hod. !!!! Pred sv. omšou bude možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia už od 13.00 hod.

Príď skôr, aby sme si mohli spoločne pripraviť a obohatiť liturgiu, mať čas na zvítanie a rozhovor. Príď a preži v spoločenstve čas veľkonočnej radosti, poznaj viac seba, umocni lásku k Bohu, poďakuj za vykúpenie, ktoré ti vymohol Kristus svojou smrťou na kríži a zmŕtvychvstaním!

Po svätej omši bude agapé a v ponuke budú dary vašich stolov, taktiež káva a čaj, príjemná atmosféra krajanov a božieho ducha, ktoré budeme čerpať z duchovného stola božieho slova a Eucharistie. Príď a prispej aj ty svojou štedrosťou ducha k vzájomnému obohateniu. Príď s nápadmi, ako lepšie prežiť spoločný čas, upevniť naše národné väzby s domovinou i krajanmi v Anglicku.

VŠETKÝCH SRDEČNE POZÝVAME A OČAKÁVAME! PRÍĎTE MEDZI SVOJICH, PRÍĎTE DO SVOJHO!

PRÍĎTE VZDAŤ CHVÁLU PÁNOVI, PRÍĎTE SI PO DARY MILOSTI A POŽEHNANIE!

PRÍĎTE ZAŽIŤ SPOLOČENSTVO, DO KTORÉHO KRSTOM PATRÍTE! NECH VAŠE MIESTO V CHRÁME A SPOLOČENSTVE NEZOSTANE PRÁZDNE !!!

Odpoveď