Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 15. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 14. – 21. 7. 2013 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
pondelok – sv. Bonaventúru, biskupa a učiteľa Cirkvi – spomienka
utorok – Preblahoslavenej Panny Márie Karmelskej
streda – sv. Andreja-Svorada a Benedikta, pustovníkov – spomienka

2. Bohoslužby sú tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm

3. Počas mesiacov júl a august nedeľné večerné sv. omše nebudú !!!!!

4. Dňa 21. júla 2013 oslavuje Talianska misia 150.výročie založenia misie v Londýne. Talianska misia srdečne pozýva v tento deň na procesiu na oslavu Preblahoslavenej Panny Márie Karmelskej o 15.30 hodine od kostola St. Peter na Clerkenwell Road.
Po procesii bude oslava v talianskom štýle s hudbou, tancom i pohostením, na ktoré vás rovnako srdečne pozývajú.
Naša misia sa tiež pripojí k oslave založenia talianskej misie. Záujemcovia o bližšie poznanie ich kultúry a prežívania viery, ako aj spoločenských tradícii a zvykov, tam môžu ísť v doprovode Marcelky po našej poludňajšej sv. omši. Odchod je o 14.30 hodine spred nášho kostola.

5. Biskup Alan Hopes, ktorý mal na starosti etnické skupiny v Londýne v diecéze Westmisnter, bude dňa 16. júla 2013 inštalovaný za nového sídelného biskupa v meste Norwich, v diecéze East Anglia. Kto by sa chcel zúčastniť tejto slávnosti, môže sa nahlásiť Marcelke po svätej omši a môžete ísť spoločne vlakom do Norwichu. Slávnostná svätá omša bude o 12.00 hod.
Spomeňte si naňho vo svojich modlitbách.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď