Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU ZOSLANIA DUCHA SVÄTÉHO / 19. – 26. 5. 2013 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
od pondelka začína liturgické obddobie cez rok
streda – sv. Rity z Kassie, rehoľníčky
nedeľa – Najsvätejšej Trojice

2. Bohoslužby sú tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. I naďalej vás povzbudzujeme k modlitbe sv. ruženca v tomto mesiaci.

4. Ďakujem všetkým, ktorí sa v pondelok 6.mája 2013 zúčastnili omše migrantov vo westminsterskej katedrále a pochopili dôležitosť vyznať svoju vieru pred inými, vydať svedectvo Kristovi, a tak dôstojne reprezentovať našu misiu a krajiny nášho pôvodu.

5. Dávame vám do pozornosti program VITAJ MEDZI KRAJANMI, ktorý sa koná 1. júna 2013 v Peterborough. Srdečne ste pozvaní na deň športu, priateľstva, spolupatričnosti, duchovnej oslavy nášho nebeského Otca všetkými krajanmi.
Podujatie sa koná na St.John Fisher Catholic High School so začiatkom o 12.00 hod. Bližší program sa zverejní v nedeľu 26.mája 2013.

6. Hľadajú sa dobrovoľníci, ktorí by sa zapojili do modlitby ružencového spoločenstva. Prihlásiť sa môžete u Marcelky. Každý je srdečne vitaný.

7. Na sobotu 25.mája sa pripravuje spoločná modlitba sv.ruženca tu v kostole našej misie na Melior Street. Tí, ktorí by sa chceli pomodliť ruženec alebo sa ho naučiť modliť, majú príležitosť zúčastniť sa s našimi animátormi dňa modlitby sv. ruženca a sú srdečne pozvaní a vitaní. Začína sa na poludnie o 12.00 hod. Každú celú hodinu sa začína modlitba jednotlivého tajomstva tejto modlitby. O občerstvenie je postarané.

Fr Tibor Borovský                                                                                   duchovný otec SCM                                                                                           Ethnic Chaplain of SCM

 

 

1.  Liturgický kalendár:

od pondelka začína liturgické obddobie cez rok

streda – sv. Rity z Kassie, rehoľníčky

nedeľa – Najsvätejšej Trojice

                                 

2.  Bohoslužby sú tento týždeň ako zvyčajne:

Streda – 7.30 pm

Piatok – 7.00 pm

Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

 

3.  I naďalej vás povzbudzujeme k modlitbe sv. ruženca v tomto mesiaci.

 

4.  Ďakujem všetkým, ktorí sa v pondelok 6.mája 2013 zúčastnili omše migrantov vo westminsterskej katedrále a pochopili dôležitosť vyznať svoju vieru pred inými, vydať svedectvo Kristovi, a tak dôstojne reprezentovať našu misiu a krajiny nášho pôvodu.

 

5.  Dávame vám do pozornosti program VITAJ MEDZI KRAJANMI, ktorý sa koná 1. júna 2013  v Peterborough. Srdečne ste pozvaní na deňšportu, priateľstva, spolupatričnosti, duchovnej oslavy nášho nebeského Otca všetkými krajanmi.

Podujatie sa koná na St.John Fisher Catholic High School so začiatkom o 12.00 hod. Bližší program sa zverejní v nedeľu 26.mája 2013.

 

6.  adajú sa dobrovoľníci, ktorí by sa zapojili do modlitby ružencového spoločenstva. Prihlásiť sa môžete u Marcelky. Každý je srdečne vitaný.

 

7.  Na sobotu 25.mája sa pripravuje spoločná modlitba sv.ruženca tu v kostole našej misie na Melior Street. Tí, ktorí by sa chceli pomodliť ruženec alebo sa ho naučiť modliť, majú príležitosť zúčastniť sa s našimi animátormi dňa modlitby sv. ruženca a sú srdečne pozvaní a vitaní. Začína sa na poludnie o 12.00 hod. Každú celú hodinu sa začína modlitba jednotlivého tajomstva tejto modlitby. O občerstvenie je postarané.

Odpoveď