Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Výlet prvoprijímajúcich detí a ich rodičov

1sv.prijDňa 28.apríla 2013 sa uskutočnil celodenný katecheticko-športový výlet rodičov a ich detí, ktoré sa pripravujú na 1. sv. prijímanie. Tento výlet bol vyvrcholením katechéz, ktorých sa deti zúčastňovali od októbra minulého roku, pod vedením dobrovoľných animátorov misie. Výlet sa konal v areáli benediktínskeho opátstva vo Farnborough. Program zahŕňal rozličné zábavno-edukačné hry, obed, veľkú putovnú rodinnú súťaž a svätú omšu, celebrovanú saleziánom, otcom Petrom Pagáčom. Deti sa okrem iného mali možnosť odreagovať pri hrách vo voľnej prírode, obdivovať ovečky, a predovšetkým objavovať to, na čo pri sporých stretnutiach v kostole nebýval čas: kamarátske vzťahy.
Účastníci aj organizátori boli s výletom spokojní a možno povedať, že výlet všetkých prítomných spojil a pomohol im zažiť radosť z cirkevného spoločenstva.
Ďakujeme organizátorom, otcovi Petrovi, rodičom a deťom za realizáciu a spoločne strávený čas! Tešíme sa na 1. sv. prijímanie, ktoré sa uskutoční o krátky čas v kostole SCM Our Lady of La Salette and St. Joseph – 12. mája 2013.

Odpoveď