Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 1. PÔSTNU NEDEĽU / 17. – 24. 2. 2013 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Piatok – Katedra sv. Petra, apoštola – sviatok

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm

  • 7.30 pm (Byzantská liturgia)

3. Hľadáme ochotníkov do divadelnej hry o sv. Cyrilovi a Metodovi. Potrebujeme ešte 7 hercov, aby sme mohli začať skúšať: 4 mužov a 3 ženy. Záujemcovia, hláste sa u vedúcej speváckeho zboru, Juliany Sersenovej. Ďakujeme!
Bližšie info nájdete na webovej stránke SCM..

4. V stredu pred svätou omšou od 18.30 hod. je sviatosť Oltárna vystavená k poklone a tichej adorácii.

5. Každý piatok pred svätou omšou bude pobožnosť krížovej cesty. Prosím dobrovoľníkov, aby sa zapísali na zoznam, aby bolo pokryté vedenie každej krížovej cesty všetky piatky počas pôstu.

6. Ako súčasť bakalárskeho štúdia naša známa z Lutonu, Danka, robí prieskum o záujme kresťanov o zájazdy do Sv. Zeme a iných pútnických destinácii. Rád by som vás povzbudil, aby ste vyjadrili svoj názor a pomohli jej tak so záverečnou prácou. Dotazníky budú rozdávané budúcu nedeľu v spoločenskej miestnosti, kde ich môžete hneď vyplniť a taktiež pri východe z kostola. Rovnako môžete priniesť vyplnené dotazníky nasledujúcu nedeľu a hodiť do škatule s nápisom ‘SURVEY’, ktorá bude vzadu v kostole. Ďakujem veľmi pekne!

7. Tento piatok po svätej omši sa upratuje kostol. Opäť prosím ochotné duše a ruky, ktoré prispejú k udržaniu príjemného a čistého prostredia, ktoré užívame všetci.

8. Tento týždeň je príprava ku sviatosti krstu pre prihlásených v nedeľu o 11.00 hod. a vo svätej omši sa bude vysluhovať sviatosť krstu.

9. Zakončenie včerajšej duchovnej obnovy bude vstupom Evanjelizačnej skupiny dnes po svätej omši od 15.00-16.00 hod. tu v kostole. Srdečne vás pozývame!

10. Dnes je zbierka na charitu. Všetkým dobrodincom Pán Boh zaplať! Zbierka bude odoslaná spoločnosti De Paul.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď