Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Štedrý večer a slávnosť Božieho narodenia v SCM

Slovenská katolícka misia pripravila už po tretí krát Štedrý večer pre tých, ktorí zostávajú ďaleko od domova a svojich blízkych, aby v tento večer nádhernej božej zvesti pre túto zem nezostali samy bez rodiny. Duchovná rodina veriacich sa zišla pri štedrovečernom stole a na spoločnej bohoslužbe, aby sme tak privítali s radosťou a prijali dar pokoja od Božieho Dieťaťa Ježiša.  Svetlo jeho Lásky nám žiarilo po celý večer. V spoločenstve sme prežívali krásu “byť s niekým, kto nás miluje”.

Poďakovanie za nádherný večer patrí sr. Annuntiate a obetavým devám :-) Kike, Martinke, Erike, ktoré pripravili pestrý a bohatý stôl dobrôt pri zachovaní tradičných slovenských zvykov.

Veď nakoniec posúďte z nasledujúcich obrázkov.

REALIZAČNÝ TÍM:

PRÍPRAVA:

PODPORNÝ TÍM:

STOLOVANIE a DEKORÁCIA:

DOBROTY ŠTEDREJ VEČERE:

TAKTO NÁS POSTUPNE PRIBÚDALO:

ŠTEDRÁ VEČERA a SLOVENSKÉ ZVYKY:

VIGÍLIA BOŽIEHO NARODENIA – SV. OMŠA:

SLÁVNOSŤ BOŽIEHO NARODENIA:

Touto cestou sa chce poďakovať všetkým, ktorí prispeli k príprave, dekorácii a najmä atmosfére štedrovečerného stolovania a liturgickej slávnosti Božieho Narodenia hrou, spevom a účasťou na liturgii ako aj všetkým zúčastneným. Nech Knieža pokoja vás všetkých obdarí svojím pokojom a zahrnie svojo priazňou, aby pokoj srdca bol srdcom pokoja.

Odpoveď