Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU KRISTA KRÁĽA / 25. 11. – 2. 12. 2012 /

1. Liturgický kalendár:
piatok – sv. Ondreja, apoštola – sviatok
nedeľa – 1. adventná

2. Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

3. Budúca nedeľa je už 1. nedeľou adventnou – začína sa nový cirkevný a liturgický rok. Slávenie sv. omše bude spojené s požehnaním adventných vencov!

4. V dňoch 14.-16.12.2012 bude duchovná obnova. Prednášateľom bude slovenský kňaz pôsobiaci v Česku vdp. ThMgr. Marek Martiška, MIC.
Program Duchovnej obnovy bude včas zverejnený v oznamoch a na webovej stránke SCM.

5. Hľadáme sv. Mikuláša – dobrovoľníka, ktorý by prišiel navštíviť deti na SCM a prihovoril sa im. Dobrovoľník sa môže prihlásiť u Magdalénky. Bude vítané, ak sa nájdu dobré srdcia, ktoré by boli ochotné prispieť na Mikulášske popoludnie na darčeky pre deti. Donátori môžu prispieť a obrátiť  sa na Magdalénku.

6. Rovnako sa uvíta, či si niekto vezme na starosti organizáciu Štedrej večere a Silvestrovskej večere. Ochotní dobrovoľníci sa môžu prihlásiť u duchovného správcu SCM.

7. Upratovanie kostola patrí k úlohám našej misie. Upratovať sa bude v piatok po sv. omši. Preto sú opäť vítané ruky každého jednotlivca.

8. Ponuka práce: Istá pani hľadá pre svoju 26-ročnú autistickú dcéru opatrovateľku počas víkendov a nejaké flexibilné hodiny aj počas týždňa. Pozícia je live out.
Kontakt: Katka Nemešová mobil: 075 16 97 99 36 email: katarina.nemesova@gmail.com

9. V Church of Our Lady, 54 Lodge Road, NW8 8LA (St John’s Wood) pripravujú 7. decembra Celonočnú vigíliu pred sviatkom Nepoškvrneného Počatia Panny Márie.
začína sa o 10pm vystavenou sviatosťou Oltárnou, 11pm svätá omša, potom rôzne modlitby po celú noc a končí sa to ráno svätou omšou o 6am.
Bližšie informácie nájdete na stránke http://www.rcsjw.org.uk/information/newsletter.pdf

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

 

Odpoveď