Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 33. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 18. – 25. 11. 2012 /

1. Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 pm
– 7.30 pm (byzantská liturgia sv. Jána Zlatoústeho)

2. Pozývame vás k tichej adorácii pred vystavenou sviatosťou Oltárnou v stredu od 18.45 hod.

3. V sobotu 24.11.2012 bude zábava v spoločenských priestoroch SCM. Záujemcovia získajú bližšie informácie u Vojtu, u ktorého si môžu zakúpiť aj lístky.

4. Naša misia prišla o laptop, z ktorého sa premieta v kostole. Je to nepríjemné. Žiaľ, takáto udalosť musí viesť k reakcii na poriadok a potreby SCM.
K normálnym potrebám a fungovaniu misie je potrebný tiež priestor, kde by bolo možné odložiť a bezpečne uschovať prostriedky, ktoré sú hodnotné, aby nedošlo k ich odcudzeniu alebo zneužitiu. Bude nutné prenajať priestor na zabezpečenie hmotných prostriedkov a výbavy SCM, ako aj priestor pre pracovné stretnutia a administratívu SCM (kancelária, archív, ap.)

5. Budúci víkend v kláštore vo Farnborough sa koná duchovná príprava pre katechumenov, teda tých, ktorí sa pripravujú ku sviatostiam kresťanskej iniciácie. Podporte ich prípravu a cestu hľadania a spoznávania Ježiša Krista aj svojou modlitbou. Ony sa stávajú súčasťou nášho spoločenstva. Nech pocítia mocnú silu modlitby a ducha jednoty Ježišových nasledovníkov a učeníkov, ku ktorým chcú tiež plnohodnotne patriť. Nech sprevádza božia milosť, nech ju vnímajú, zachytávajú, spracovávajú, aby prinášala hojné ovocie viery v ich životoch.

6. Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatosti krstu pre prihlásených o 11.00 hod. v spoločenskej miestnosti SCM.

7. Budúca nedeľa Krista Kráľa je posledná nedeľa v období cez rok. Po svätej omši bude pobožnosť k zasvätenia ľudstva k Božskému Srdcu Ježišovmu.

8. Na budúcu nedeľu večer o 19.30 hod. je východná (byzantská) liturgia sv. Jána Zlatoústeho.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď