Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 14. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 8. – 15. 7. 2012 /

1. Liturgický kalendár:
Streda – sv. Benedikta, opáta, patróna Európy – sviatok

2. Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 pm

 3. Prosíme vás o podporu pre zakúpenie nových úložných priestorov pre potreby SCM. Cena nových skríň je do 900,- GBP.

 4. V spoločenskej miestnosti sú nové stoly so skleným povrchom. Žiadam vás o opatrnosť a citlivosť pri ich používaní, aby sa nepoškodili.
Rovnako si dovoľujem pripomenúť, že občerstvenie v našom bufete po svätej omši je už roky spoplatnené na 50p za kávu alebo čaj. Z týchto prostriedkov sa nakupuje ďalšie potreby SCM (poháre, plastový príbor, cukor, káva, čaj, mlieko ap.)

5. Hľadajú sa dobrovoľníci na projekciu počas svätej omše. Tomáš zaučí a zacvičí ochotných adeptov.

6. Registrácia na podujatie Olympijský športovo-rodinný piknik je uzatvorená, nakoľko počet prihlásených dosahuje kapacitu miesta, ktoré je prenajaté pre toto podujatie.
Rovnako je ukončená registrácia na futbalový turnaj z dôvodu konečného počtu možných plánovaných a prihlásených tímov na tento turnaj.

 

DRAHÍ PRIATELIA, VŠETKÝCH VÁS V MENE TÍMU PRIPRAVUJÚCEHO PODUJATIA K OH V LONDÝNE 2012 POZÝVAM NA BUDÚCU NEDEĽU 15. JÚLA 2012 O 13.00 HOD. NA LONDON BRIDGE DO KOSTOLA SCM – OUR LADY OF LA SALETTE AND ST. JOSEPH NA STRETNUTIE S P. MARIÁNOM BERGEROM, KTORÝ BOL VYBRANÝ SPOMEDZI MNOHÝCH NIESŤ OLYMPIJSKÚ POCHODEŇ NA ÚZEMÍ SPOJENÉHO KRÁĽOVSTVA.

VY MÁTE TÚTO ŠANCU A PRÍLEŽITOSŤ – PRETOŽE HOCIKOMU SA NENASKYTNE V ŽIVOTE TAKÁTO MOŽNOSŤ – ZAŽIŤ TENTO NEVŠEDNÝ OKAMIH: SIAHNUŤ SI A ODFOTOGRAFOVAŤ SA S OLYMPIJSKOU POCHODŇOU. SÚČASŤOU PROGRAMU BUDE AJ ROZPRÁVANIE TOHTO BEŽCA A OBČERSTVENIE.

PRÍĎTE, POZÝVAME VÁS MEDZI NÁS POĎAKOVAŤ BOHU ZA DOBRODENIA A MILOSTI A PREŽIŤ SPOLOČNE JEDEN Z NÁDHERNÝCH A VÝNIMOČNÝCH OKAMIHOV NÁŠHO ŽIVOTA.

 

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

 

Odpoveď