Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 7.VEĽKONOČNÚ NEDEĽU / 20. – 27. 5. 2012 /

1. Liturgický kalendár:
Utorok – sv. Rity z Kassie, rehoľníčky
Sobota – sv. Filipa Neriho, kňaza – spomienka
Nedeľa – Zoslanie Ducha Svätého – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm (liturgia východného obradu)

3. Dnes po svätej omši o 14.00 hod. bude stretnutie aktívnych i nových animátorov, ktorých týmto srdečne pozývam, a ktorí pripravujú alebo sú ochotní pripravovať ku sviatostiam tých dospievajúcich a dospelých, ktoré nie sú pokrstení alebo majú iba krst. Animátori s teologickým vzdelaním sú mimoriadne vítaní. Stretnutie sa uskutoční v obývačke fary.

4. Dnes o 14.30 hod. by som sa tiež rád stretol s rodinami, ktoré majú malé deti. Rád by som s nimi diskutoval o možných programoch pre katechézy s deťmi. Stretnutie sa uskutoční vzadu v bočnej kaplnke.

5. Dnes po svätej omši spovedať nebudem, až od 15.30 hod. !!!!

6. V piatok po svätej omši sa upratuje kostol. Všetky pracovité ruky a nohy a ochotné srdcia zapálené pre službu Cirkvi a Krista sú vítané.

7. Folklórny súbor MORENA v Londýne oslavuje 10. výročie svojho založenia. Pri tejto príležitosti vás pozýva na svoje vystúpenie, ktoré bude – pochopiteľne – plné tanca, živej hudby a na úvod „niečoho“ na zahriatie . Vystúpenie sa uskutoční dňa 26. mája 2012 so začiatkom o 18.30 hod. na 66 West Smithfield v podniku s príznačným názvom The Distillers.

8. Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatosti krstu pre prihlásených. Začiatok je o 11.00 hod. v spoločenskej miestnosti vedľa kostola. Vchod je z parkoviska.

9. Na budúcu nedeľu večerná svätá omša o 19.30 hod. je v byzantskom obrade (východná liturgia).

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

1.  Liturgický kalendár:

Utorok – sv. Rity z Kassie, rehoľníčky

Sobota – sv. Filipa Neriho, kňaza – spomienka

Nedeľa – Zoslanie Ducha Svätého – slávnosť

 

2.  Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:

Streda – 7.30 pm

Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)

Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm (liturgia východného obradu)

 

3.  Dnes po svätej omši o 14.00 hod. bude stretnutie aktívnych i nových animátorov, ktorých týmto srdečne pozývam, a ktorí pripravujú alebo sú ochotní pripravovať ku sviatostiam tých dospievajúcich a dospelých, ktoré nie sú pokrstení alebo majú iba krst. Animátori s teologickým vzdelaním sú mimoriadne vítaní. Stretnutie sa uskutoční v obývačke fary.

 

4.  Dnes o 14.30 hod. by som sa tiež rád stretol s rodinami, ktoré majú malé deti. Rád by som s nimi diskutoval o možných programoch pre katechézy s deťmi. Stretnutie sa uskutoční vzadu v bočnej kaplnke.

 

5.  Dnes po svätej omši spovedať nebudem, až od 15.30 hod. !!!!

 

6.  V piatok po svätej omši sa upratuje kostol. Všetky pracovité ruky a nohy a ochotné srdcia zapálené pre službu Cirkvi a Krista sú vítané.

 

7.  Folklórny súbor MORENA v Londýne oslavuje 10. výročie svojho založenia. Pri tejto príležitosti vás pozýva na svoje vystúpenie, ktoré bude – pochopiteľne – plné tanca, živej hudby a na úvod „niečoho“ na zahriatie J. Vystúpenie sa uskutoční dňa 26. mája 2012 so začiatkom o 18.30 hod. na 66 West Smithfield v podniku s príznačným názvom The Distillers.

Lístky je možné zakúpiť si už dnes u Ľuba v spoločenskej miestnosti vedľa kostola.

 

8.  Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatosti krstu pre prihlásených. Začiatok je o 11.00 hod. v spoločenskej miestnosti vedľa kostola. Vchod je z parkoviska.

 

9.  Na budúcu nedeľu večerná svätá omša o 19.30 hod. je v byzantskom obrade (východná liturgia).

 

 

 

 

 

 

 

 

                          Fr Tibor Borovský    

                                                 duchovný otec SCM

                                            Ethnic Chaplain of SCM

Odpoveď