Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Biblické stretnutia

Vytvára sa možnosť a priestor pre vznik menších spoločenstiev (6-8 osôb) pri pravidelnom stretávaní sa s rozvíjaním spoločnej duchovnej témy pomocou Lectio divina, v počúvaní Božieho Slova a podpore vzájomného rastu vo viere, nádeji a láske, ale aj vo vzájomnom ľudskom obohatení sa.
Výzva je adresovaná všetkým tým, ktorí túžia po raste a skvalitňovaní duchovného života a činnosti uprostred tohto sveta, kde žijeme, pracujeme, svedčíme životom a prispievame na budovaní Božieho Kráľovstva medzi nami a v nás. K tomu nás vyzýva sám Ježiš, keď povedal: „Božie kráľovstvo je už medzi Vami…!“ O to sa budeme snažiť na ponúkaných stretnutiach.
Záujemcovia sa môžu prihlási osobne u sr. Annuntiaty, alebo cez email office@scmlondon.org, ktorá v spolupráci s duchovným otcom SCM bude navrhovať a realizovať ďalšie kroky (rozdelenie do skupín, miesto, čas a pravidelnosť stretnutí, atď).
Ďakujeme a tešíme sa na odpovede alebo prípadné otázky.

Fr Tibor Borovsky                   a           sr. Annuntiata
duchovný otec SCM                          Private Secertary
Parish Priest of SCM

Odpoveď