Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 2.ADVENTNÚ NEDEĽU / 4. – 11. 12. 2011 /

1. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Slovenská Katolícka Misia organizuje spoločné prežitie Štedrého večera  v priestoroch našej mise na London Bridge. Príď a pridaj sa k štedrovečernému stolu.
S prípravami na mieste začneme o 4pm a k slávnostnému stolu zasadneme o 6pm, po večeri si zaspievame koledy a o 8.30 bude sv. omša Božieho narodenia.

Neváhaj prihlásiť sa do 18. decembra Petre Maruščákovej osobne alebo na mailovú adresu maruscakova@gmail.com alebo v sakristii kostola po svätej omši sr. Anuntiate. Predbežný príspevok na večeru je £10, ktorý je po prihlásení potrebné uhradiť Petre Maruščákovej rovnako do 18.decembra 2011. Podrobnejšie  informácie dostaneš po 18. decembri mailom.

3. Dáva sa do pozornosti a zároveň ste srdečne pozvaní na Adventnú duchovnú obnovu pred vianočnými sviatkami, ktorá sa uskutoční túto sobotu 10. decembra 2011 v priestoroch SCM v kostole a spoločenskej miestnosti.

V sobotu o 10.30 hod. začína program prednáškou a potom bude vyložená sviatosť Oltárna k adorácii. Počas adorácie bude možnosť pristúpiť ku sviatosti zmierenia. Na záver adorácie je meditácia, požehnanie so sviatosťou Oltárnou.

O 14.00 hod. je sv. omša.

Po sv. omši od 15.00 hod. bude agapé.

Program Adventnej duchovnej obnovy je obohatený o katechézy. Prvá začína v piatok večer sv. omšou o 7.00 pm a po sv. omši katechézou na tému adventu.
V nedeľu bude duchovná obnova zakončená slávením sv. omše o 13.00 hod. a po sv. omši o 14.30 hod. bude katechéza na tému podobenstva O návrate márnotratného syna.

Vedením duchovnej obnovy bol oslovený ThDr. Jozef Šelinga, kňaz Žilinskej diecézy, profesor, cestovateľ a riaditeľ Diecézneho katechetického úradu Žilinskej diecézy. Je významnou osobnosťou ľudskou i kléru na Slovensku a odborníkom na katechizáciu.
Všetkých Vás na duchovnú obnovu s radosťou pozývam a ste vítaní pod jeho vedením prehĺbiť svoje znalosti o náboženstve a prehĺbiť svoje duchovné kvality vo viere na slávu Všemohúceho, svoje dobro i radosť všetkých okolo vás.

4. Modlitbový večer Taizé bude v zvyčajnom čase v stredu po svätej omši o 20.30 hod.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Parish Priest of SCM

Odpoveď