Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 4.PÔSTNU NEDEĽU / 3. – 10.4.2011 /

1. Sv. omše tento týždeň:

Streda – 7.30 pm

Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)

a hneď po sv. omši pobožnosť krížovej cesty zakončená požehnaním so sviatosťou Oltárnou

Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

a po sv. omši o 3.00 pm pobožnosť krížovej cesty

V pôstnom čase je vhodná príležitosť k posväteniu seba a času pobožnosťou krížovej cesty. Preto každý piatok bude bývať po svätej omši pobožnosť krížovej cesty a každú nedeľu pred svätou omšou o 12.30 hod., na ktorú vás pozývame.

2. Dnes po svätej omši pokračuje príprava detí k 1.sv.prijímaniu spolu s rodičmi. Bude už prebiehať príprava k slávnosti 1.sv.prijímania, preto prosím aj rodičov, keby sa zúčastnili tejto prípravy.

3. Dnes po svätej omši bude divadelné vystúpenie našej mládeže s tematikou umučenia nášho Pána Ježiša Krista pod názvom „A Sabbath We Never Expected – Šabat, aký sme nečakali“. Divadelná meditácia nad umučením nášho Pána Ježiša Krista sa uskutoční o 15.00 hod. v priestoroch kostola.

4. Modlitbový večer Taizé bude v stredu po svätej omši od 9.30 pm v našom kostole. Srdečne ste pozvaní!

5. V stredu našu misiu navštívia členovia rehole Rodiny Panny Márie, ktorí budú viesť Modlitbový deň k Matke všetkých národov v meste Norwich túto sobotu 9.apríla. Všetkých Vás srdečne pozývam na obe stretnutia.

Kto by sa chcel zúčastniť tohto Modlitbového dňa v meste Norwich, nech sa prihlási do stredy prostredníctvom mailu cez adresu misie. Je to celodenná udalosť. Odchod je v sobotu ráno zo stanice Liverpool Street Rail Station o 7.30 am.

6. V piatok pokračuje príprava ku sviatosti manželstva ďalším stretnutím od 7.30 pm

.7. Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatostiam kresťanskej iniciácie od 10.30 am.

8. Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatosti krstu po svätej omši o 14.30 hod.

 

Fr Tibor Borovský

duchovný otec SCM

 

Odpoveď