Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

40 dní modlitieb za nenarodené deti

Milí priatelia!

Máme možnosť zapojiť sa do úžasnej modlitebnej akcie za život nenarodených detí.
Katolícki akitivisti hnutia 40 days for life, ktoré má svoje stánky po celom svete, rozbehli projekt v Londýne pri klinike blízko stanicie metra Tottenham Court Road ( 26-27 Bedford Square, London WC1B 3HP). Rozhodli sa modliť neprestajne počas celého pôstu. Za prvých 11 pôstnych dní sa im podarilo zachrániť 78 životov.
Aby mohli v modlitbách vytrvať, potrebujú stovky ďalších modliacich sa. Jeden človek z hnutia sa obrátil s touto prosbou na našu misiu.
Podrobnosti sa môžete dočítať na stránke http://www.40daysforlife.com/london a prihlásiť sa na modlitby môžete na adrese 40daysforlifelondon (at) gmail.com.

Juliana

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

Odpoveď

  1. Bola som sa modliť pri potratovej klinike, naozaj vrelo odporúčam. Ak môžete venovať účasti iba jednu hodinu, neváhajte to spraviť. Budete mať hrejivý pocit pri srdci, že ste tvorili, spolu s Duchom Svätým, veľké veci v pravý čas, na pravom mieste. Na mieste modlitieb som stretla veľmi hlbokých a pokorných ľudí. Modlili sme sa v absolútnom pokoji a vytrvalo. Pomáhal nám pri tom modlitebník s inšpirujúcimi modlitbami k téme potratov.
    Klinika nie je rozpoznateľná, pri dverách je značka spoločnosti BPAS a ženy, ktoré vstupujú a vychádzajú z dverí, potvrdzujú smutnú skutočnosť.
    Ak cítite túžbu meniť svet, prenášať hory, premieňať zlo na dobro, toto je tá správna akcia. Skúste sa jednoducho a pokorne pridať k modliacim sa…

Odpoveď