Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Lúčnica v Londýne – máme lístky so zľavou!

LúčnicaMilí priatelia, s radosťou vám oznamujeme, že slávny folklórny súbor Lúčnica, nositeľ najvyšších domácich i medzinárodných ocenení, vystúpi v Londýne. Toto vystúpenie je jedinečnou historickou udalosťou aj preto, že tanečný súbor vystúpi v prestížnom kultúrnom centre Barbican. 11. júna 2016 o 7pm bude vyše tisíc divákov sledovať podmanivé vystúpenie Obrazy z minulosti – tanečné čísla sprevádzané rozmanitými ľudovými piesňami, zobrazujúce život našich predkov – zemanov aj sedliakov, detí aj mladých, neviest aj ženíchov, vojakov poberajúcich sa na front aj goralských valachov v horách.
Slovenská katolícka misia vám ponúka možnosť získať vstupenky so zľavou až 5 libier. Záujemcovia o zľavu, lístky si môžete fyzicky zakúpiť u Juliany (07724711748) počas nedieľ 22.5. a 29.5.2016 po svätej omši. Na dané tel. číslo môžete aj poslať SMS alebo zatelefonovať.

Lúčnica symbolizuje originálnu kultúru národa, takého jedinečného vo svojich tanečných, inštrumentálnych a vokálnych prejavoch. Slovenské ľudové umenie našlo v Lúčnici svojho úprimného reprezentatívneho predstaviteľa, ktorý plným priehrštím rozdáva unikátne a neopakovateľné plody bohatej tradície. Nepremeškajte šancu získať z týchto plodov a zažiť vystúpenie, na ktoré sa nezabúda.

Odpoveď