Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Misia ide na misiu

P1380014Milí priatelia! S radosťou vám oznamujeme, že naše divadelné spoločenstvo Spirit Theatre bude čoskoro hrať svoje aktuálne predstavenie Mučeníci Slova (o sv. Cyrilovi a Metodovi) aj na Slovensku!

Program vystúpení na Slovensku je nasledovný:

22. marca 2014, sobota – ŽILINA, Kostol Dobrého Pastiera na Solinkách, 17.00

23. marca 2014, nedeľa – TERCHOVÁ, Kostol sv. Cyrila a Metoda, 15.00

Sme veľmi radi, že po skúsenostiach s krajanmi v Londýne, Peterborough a Manchestri, budeme môcť priniesť zvesť o slávnych skutkoch sv. Cyrila a Metoda priamo do rodnej krajiny, a tým, aspoň symbolicky, vykonať gesto, ktoré urobili naši vierozvestcovia pred 1150-timi rokmi. Tešíme sa na slovenské obecenstvo, ktoré bude pozostávať aj z členov našich rodín, príbuzných a priateľov.  Milí Londýnčania, neváhajte osloviť svojich blízkych, priateľov a známych a dajte im vedieť o skvelom predstavení, ktoré prichádza do Žiliny a Terchovej! Ďakujeme vám za pomoc!

MUČENÍCI SLOVA – o slávnych dejinách Veľkej Moravy. O živote sv. Cyrila a Metoda tak, ako ho nepoznáte. O našich predkoch, ktorí v 9. storočí pohli svetom.

Manchester - po hre s Tiborom

 

Odpoveď