Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Hľadáme spevákov a muzikantov

IMG_4082Členovia mládežníckeho spevokolu Slovenskej katolíckej misie dávajú na známosť,  že radi medzi seba príjmu nových spevákov a ľudí, čo hrajú na hudobných nástrojoch ako gitara, klavír, husle, flauta, a podobne.
Fungujeme na báze dobrovoľníctva a stretávame sa raz za týždeň, vždy v nedeľu pred svätou omšou, obyčajne o 11.30.  Nie sme artistná skupina, naším primárnym cieľom je modlitba a snažíme sa, aby bola podaná so srdcom a vkusne.  Vysokých umeleckých nárokov sa teda nemusíte báť.  Rovnako nezáleží na veku spevákov. Zloženie spevokolu sa každú nedeľu mení, podľa toho, koľko spevákov si môže dovoliť prísť. Preto potrebujeme ďalších členov, aby sme posilnili jednotlivé nedeľné zoskupenia.
Po dlhom čase nás na istú dobu opúšťa jeden zo stálych gitaristov, a preto urgentne potrebujeme nájsť dobrovoľníka, ktorý by ho nahradil. Ak viete o niekom, kto hrá na gitare a môže týmto darom poslúžiť farskému spoločenstvu, prosím, volajte alebo SMS-kujte na tel.číslo 07724711748 – Juliana. Rovnako, ak by ste chceli spievať v spevokole, ohláste sa na to isté tel. číslo alebo oslovte Julianu v nedeľu po obednej svätej omši. Ďakujeme a tešíme sa na vás medzi nami!

Odpoveď