Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Bude to o Pravde. Chceš ju prijať?

odpustky

Máš pocit, že v tvojom živote sa niečo nehýbe? Práca, vzťahy, ubytovanie, rodina… Prežívaš krízové obdobie? Rozchod, nezamestnanosť, strata blízkeho človeka, strata životných snov….    Je možné, že tvoj problém má duchovné korene.
Pozývame ťa na duchovnú obnovu, na ktorej budeš mať možnosť zažiť uzdravujúci dotyk Bohahealing-touch-of-jesus prostredníctvom prednášok, modlitieb a osobných rozhovorov so skúsenými duchovnými poradcami z evanjelizačnej školy z Prešova.

Duchovná obnova je tu pre teba a chce ti pomôcť zbaviť sa ťarchy, starostí, ktoré zahmlievajú a zneisťujú tvoj život – cez prijatie pravdy, ktorá oslobodzuje.duchovná obnova

Duchovná obnova sa uskutoční 16. februára, čiže v sobotu, v čase medzi 10.00 do 17.00, v domovskom kostole SCM na Melior Street (pozri sekciu “Kontakty” na stránke misie). 

Súčasťou duchovnej obnovy bude obed, medzi 12.30 a 13.30. Obed, rovnako ako účasť na obnove, sú zadarmo.

Neváhaj a príď načerpať novú radosť a vízie do ďalších dní! Jediné, čo treba obetovať, je voľný čas.:)    Tešíme sa na teba!

Odpoveď