Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU KRSTU KRISTA PÁNA / 8. – 15. 1. 2012 /

Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spoločne s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 pm  /  7.30 pm

Na budúcu nedeľu 15. januára 2012 navštívi našu misiu auxiliárny westminsterský biskup Alan Hopes, ktorý má na starosti etnické skupiny vo Westminsterskej diecéze, kam patrí aj naša SCM. Spoločne s ním budeme sláviť Eucharistickú obetu (sv.omšu) o 1.00 pm (13.00 hod.) Srdečne Vás všetkých pozývam na túto svätú omšu a stretnutie s ním.

V stredu a piatok je možné pristúpiť ku sviatosti zmierenia pred svätou omšou. Po svätej omši nebudem spovedať pre iný program.

V sakristii kostola u sr. Annuntiaty je možné si zakúpiť (1,20 GBP) Lectio divina na celý nastávajúci liturgický rok (čítania a rozjímania na nedeľné omšové texty).

Na budúcu nedeľu k návšteve o. biskupa by sme potrebovali čašníkov k obsluhe. Nájdu sa dobrovoľníci, ktoré by boli ochotní poslúžiť? Prosím, keby sa záujemcovia prihlásili u sr. Annuntiaty po svätej omši.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Parish Priest of SCM

Komentáre nie sú povolené.