Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Vianočná, slovenská sv. omša v Peterborough

S potešenim vám oznamujem, že náš milý hosť otec Tibor prijal naše pozvanie a po dohode s otcom Paulom  odslúži  Vianočnú, Slovenskú sv. omšu  v katolíckom kostole ST PETER & ALL SOULS, Geneva Street, Peterborough, PE1 2RS,  dňa: 26.12.2011, na ktorú vás všetkých Slovákov, ako aj našich bratov Čechov srdečne pozývam, začiatok  sv. omše o 13:00 hod.

Po sv. omši spoločné stretnutie.

Verím, že radostnú novinu narodenia malého Ježiška oslávime v príjemnej vianočnej atmosfére plnej lásky, pokoja, radosti a rodinnej pohody, vzájomného porozumenia v božom požehnaní  spolu s ďalšími hosťami zo Slovenskej katolíckej misie.

V súvislosti s našim spoločným stretnutím po sv. omši v spoločenských priestoroch kostola,  na ktoré nás srdečne pozval správca farnosti a kostola otec Paul, vás chcem úprimne poprosiť, ak by ste mohli priniesť aspoň pár domácich chutných zákuskov, prípadne iných vianočných dobrôt z vášho štedrovečerného stola a aj týmto spôsobom prispieť ku vzájomnej vianočnej nálade a pohode.

K dispozícii bude káva, čaj a nelko. nápoj.

S nádejou dúfam, že aj táto milá udalosť otvorí ďalšiu kapitolu nových podujatí a príjemne sa zapíše do histórie nášho mesta v spoločnej túžbe častejšie sa stretávať a oslavovať Božie tajomstvá v ešte hojnejšom počte rodákov žijúcich v UK.

So srdečným pozdravom lásky a pokoja sa teší na Vás
Martin s rodinou

Odpoveď