Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 30.NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 23. – 30. 10. 2011 /

Liturgický kalendár:
Piatok – sv. Šimona a Júdu, apoštolov – sviatok

Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm

Dnešná nedeľa je Misijná nedeľa. V tento deň sa konáva zbierka na misie. Boli sme písomne oslovení a požiadaní charitou De Paul, ktorá sa stará o bezdomovcov a je veľmi aktívna aj u nás na Slovensku, aby sme im pomohli a prispeli na ich činnosť.

Z tohto dôvodu podporíme ich činnosť. Po svätej omši bude zbierka na podporu aktivít tejto charity.

Na budúcu nedeľu je príprava ku sviatosti krstu o 11.00 hod. v spoločenskej miestnosti SCM.

Pri príležitosti sviatku Spomienky na všetkých verných zosnulých navštívime hrob o. Langa dňa 29. októbra 2011 (sobota). Stretneme sa ako vždy na stanici MORDEN o 12.00 hod. a spoločne sa presunieme na cintorín Merton-Sutton. Súčasťou tohto programu bude aj ?????

MORDEN underground station (Northern line)

autobus č. 293

nastúpiť na  Morden Station, Stop F (on LONDON ROAD)” Morden Station, Stop F (on LONDON ROAD)

vystúpiť na  Morden Park, Lower Morden Lane / Cemetery, Stop LY (on LOWER MORDEN LANE)” Morden Park, Lower Morden Lane / Cemetery, Stop LY (on LOWER MORDEN LANE)

3 minúty pešo na Cemetery Lodge, Garth Road, Morden, SM4 4NL

Podujatie zabezpečuje správca misie

Dáva sa na vedomie, že v nedeľu 30. októbra (o týždeň) je stretnutie zahraničných misií na spoločnej svätej omši vo Westminsterskej katedrále o 5.30 pm (The International Mass). Sme pozvaní a ako zahraničná komunita sa tejto svätej omše máme zúčastniť. Srdečne vás na túto svätú omšu pozývam!

K činnosti našej misie patrí i starostlivosť o chrám. V piatok po svätej omši sa bude upratovať kostol. Prosím, aby ochotné duše a ruky sa zapojili aj do tejto potreby, aby sme mohli prežívať liturgiu v dôstojnom prostredí.

Je to rovnako čas stretnutia, spoznávania sa. Je to taktiež prejav viery a vzťahu k Cirkvi, jej potrebám.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Parish Priest of SCM

Komentáre nie sú povolené.