Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 28.NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 9. – 16. 10. 2011 /

  1. Liturgický kalendár:

Sobota – sv. Terézie od Ježiša, panny a učiteľky Cirkvi – spomienka

 2.  Sv. omše tento týždeň:

Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

 3.  Tento týždeň SCM pripravila nasledovné aktivity:

-Dňa 14. októbra 2011 (piatok) bude po večernej svätej omši prednáška Dr. Kotoučka a jeho manželky na tému Sex v kresťanskom manželstve.

  • Vstup na prednášku je pre každého a bude v priestoroch SCM tu v kostole Our Lady of La Salette and St. Joseph na 14 Melior Street, London.
  •  podujatie organizačne zabezpečuje správca misie

–       Dňa 15. októbra 2011 (sobota) sa pripravuje stretnutie s komunitou v Birminghame. Ak by si niekto chcel spraviť výlet, je srdečne pozvaný spoznať nové miesto v Anglicku, nových ľudí, nové životné príbehy a ponúknuť ako aj prijať nové odhodlanie v živote viery a spoločenstva Cirkvi

  •  podujatie organizačne zabezpečuje správca misie
  •  prihlásiť sa možno prostredníctvom emailu info@scmlondon.org
  •  sú voľné miesta v aute, ak by bol počet záujemcov vyšší, doprava bude vlakom

4.  V dňoch 21.-23.10.2011 (piatok-nedeľa) je možnosť pre limitovaný počet účastníkov zúčastniť sa Duchovnej obnovy v kláštore St. Michael´s Abbey vo Farnborough. Program začína v piatok večer o 20.00 hod. a končí v nedeľu o 12.00 hod.

  • podujatie organizačne zabezpečuje Lenka Hodorová
  • prihlásiť sa možno prostredníctvom emailu lenkahodorova@gmail.com
  • poplatok zatiaľ nie je stanovený, bude oznámený neskôr

5.  Dňa 29. októbra 2011 pri príležitosti sviatku Spomienky na všetkých verných zosnulých sa plánuje návšteva hrobu o. Langa – zakladateľa československej misie v Londýne.

Bolo by vítané, keby niekto navrhol a doplnil program o návštevu nejakej zaujímavosti v blízkosti, alebo miesta, kde by sme mohli spoločne stráviť čas pri nejakom pikniku alebo športe ap.

Odpoveď